Nå ut med ditt budskap med Content Marketing

Baby Journey har ett dedikerat och erfaret team som är experter på att skapa innehåll som attraherar målgruppen gravida och familjer. Med innehåll som video, podcasts, bilder och native artiklar hjälper vi dig att sätta tonen för ditt varumärke och skapa högkvalitativt content som ger resultat.

Vad är content marketing?

Content marketing är en strategisk del inom marknadsföring för att skapa och distribuera värdefullt, relevant och konsekvent innehåll för att attrahera och behålla målgruppens fokus. På ett strategiskt sätt sprider du kreativt och tilltalande innehåll som möter din målgrupp vid exakt rätt tillfälle.

Content marketing på Baby Journey är kopplat till appannonseringen och innebär produktioner av exempelvis Youtube-serier, poddar, guider och artiklar med mera. Innehållet publiceras i vår app och på olika digitala kanaler för att ge största möjliga värde till den som konsumerar det, i det här fallet din målgrupp!

Så fungerar content marketing på Baby Journey

Strategiarbetet innan, under och efter produktionen av content är av stor vikt. En genomarbetad contentstrategi säkerställer att innehållet ger en väntad effekt och får dig att uppnå dina mål. På Baby Journey ser vi till att definiera dina mål och från dem utveckla en contentstrategi och ett framgångsrikt koncept som riktar sig till en specifik målgrupp. Vi är med dig under hela processen – från behov, idé, koncept, strategi, produktion och aktivering. Vi finns även här när du vill sprida ditt innehåll.

Kreativa idéer i all ära men det gäller också att veta hur man skrider till verket och tar alla steg i processen på rätt sätt. Vårt proffsiga team av content experter använder ett redaktionellt arbetssätt och tajming för att ta fram de rätta berättelserna för rätt målgrupp vid rätt tidpunkt. Vi har koll på hela kedjan, vilka stories som produceras i vilket format och var distribueringen sker nånstans.

Kreativt content som berättar din story

På Baby Journey är vi specialiserade på content marketing. Hela idén är att skapa kreativt content som på bästa sätt kommunicerar med dina kunder och ger nytta. Hos oss kan content se olika ut beroende på vad vi och du tycker känns bäst. 

GUIDER & ARTIKLAR

Gravida och småbarnsföräldrar vill gärna ta till sig relevant information presenterade i guider med goda och lugnande råd. Vi hjälper dig att ta fram intressanta och givande guider eller anpassade artiklar som din målgrupp får stor användning för.

VIDEOPRODUKTIONER

Rörliga produktioner är ett bra sätt att öka varumärkeskännedomen och pusha försäljningen. Vi kan t.ex. skapa kreativa Youtube-serier eller små filmklipp med text för sociala medier. Låt oss brainstorma tillsammans!

BILDER

En bild säger inte mer än tusen ord men den säger rätt mycket. Bilder hjälper till att förankra budskapet i en text och engagerar läsaren. Content med tillhörande bilder driver ofta mer trafik.

PODDAR

Med en podcast kan du tala direkt till målgruppen om ett relevant ämne och få lyssnaren att bli riktigt engagerad. Vi står för all produktion och klippning av podden.

Paket som tar dig till nya höjder

Oavsett om ni bara vill komma igång med smartare annonsering eller spänner bågen och siktar högt, så hjälper våra paket att konvertera och skapa konkret varumärkeskännedom hos en engagerad och köpstark målgrupp

ESSENTIAL

För er som önskar närvaro och synlighet i rätt kontext.

TARGET

För er som vill få effekt av annonsering över flera kanaler.

IMPACT

För er som vill påverka och göra ett ordentligt avtryck.

CUSTOM

Vi skapar skräddarsydda lösningar utifrån era behov.

 • ESSENTIAL

  För er som önskar närvaro och synlighet i rätt kontext.

 • TARGET

  För er som vill få effekt av annonsering över flera kanaler.

 • IMPACT

  För er som vill påverka och göra ett ordentligt avtryck.

 • CUSTOM

  Vi skapar skräddarsydda lösningar utifrån era behov.

  Rörlig produktion – en växande trend

  Vill du hänga med i den senaste trenden av content marketing ska du satsa på rörligt format, såsom filmklipp, webbserier och rörliga illustrationer. Vi är med och tar fram konceptet för din videoproduktion utifrån varumärkets mål. Vi är experter på vår målgrupp och vet vad för typ av content som engagerar.

  Varför content marketing för din verksamhet?

  Att skapa värdefullt content är vår kärna på Baby Journey och är ett slagkraftigt och kostnadseffektivt sätt att nå ut, både till alla våra användare och till målgruppen. Vi har ett komplett team av redaktörer, fotografer, redigerare m.fl som behövs för en lyckad innehållsproduktion.

  ”Vi hjälper dig skapa värdefullt och
  underhållande innehåll för målgrupp.”

  Amanda Jenninger
  Content Creator, Baby Journey

  Vill du veta mer?

  Baby Journey är framtagen för att minska ensamheten under en graviditet och öka samhörigheten bland gravida kvinnor och partners.

  Villkor

  Ladda ned vår app här
  Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

  Copyright © Baby Journey