Bebiskläder – planera bebisgarderoben!

Tycker du att det är svårt att veta vad för typ av klädesplagg som passar för en nyfödd bebis? Funderar du på vilka bebiskläder som är bäst, vad som känns enklast och vilka fördelar olika plagg har? Vilken tur att vi har samlat allt om plaggen för bebisens första tid i den här artikeln då!

Under graviditeten har de flesta gott om tid till funderingar kring bebisens ankomst. Hela 9 månader (för de flesta!) funderar man på allt ifrån val av vagn, till vilken typ av body som fungerar bäst till en liten bebis. För det är faktiskt något av en djungel att hitta rätt i bebisgarderoben – så många gulliga val, men vad är egentligen mest praktiskt och förenklar livet med en nyfödd?

Polarn O. Pyret är experter på baby- och barnplagg. Med olika smarta funktioner skapar de kläder som garanterat fungerar och håller länge. Alla plagg är designade för att låta barn vara barn, vilket i sin tur förenklar vardagen för vuxna. Polarn O. Pyret har ett stort hållbarhetsfokus och ett sortiment där 75 % av plaggen är tillverkade av mer hållbara material. Dessutom är alla bebiskläder GOTS-certifierade, vilket innebär helt fria från kemikalier.

Att bygga en garderob till en nyfödd med bebiskläder från Polarn O. Pyret är en bra investering för både dig och din bebis. De är mjuka, utan kemikalier och av hållbara material. Här är några av plaggen som vi rekommenderar till en nyfödd bebis.

Bodys
Bodys är det vanligaste plagget för bebisar. PO.P tillverkar GOTS-certifierade bodys med extra mjuka sömmar som är skonsamma för den tunna bebishuden. Deras bodys har omlottöppning vilket betyder att du slipper dra bodyn över det lilla huvudet samt tryckknappar både vid omlottöppningen och grenen för att smidigt kunna ta på och av samt byta blöja. De har även anpassade benöppningar som ger bebisen mer rörelsefrihet och extra utrymme för blöjan. Vissa av deras bodys är även förlängninsbara i grenen vilket betyder att du kan använda dem på din bebis extra länge även om barnet växer fort!

Mjuka byxor
Polarn O. Pyrets byxor har samma mjuka sömmar som deras bodys och är precis som övriga tyger till baby GOTS-certifierade. De har reglerbar midja så att du smidigt kan dra på och av dem vid blöjbyte samt muddar vid bensluten som går att vika ner när bebisen växer. Smart va!

Filtar
Du har säkert hört någon mamma säga att man aldrig kan ha för många filtar till en nyfödd? Vi vill nog påstå att det stämmer. Polarn O. Pyrets filtar är i mjuk bomull och passar alla årstider för att hålla din bebis varm.

Strumpor
En bebis tappar bort strumpor oftare än vad man tror är möjligt – om man inte tänker till! Det har Polarn O. Pyret gjort med sina strumpor, de är nämligen designade för att sitta kvar på bebisens fot, har en vikbar mudd som inte skaver och även dem är gjorda i ekologisk bomull.

Tunna mössor
Mössor kan vara kluriga då alla bebisar har olika huvudstorlek när de föds, men Polarn O. Pyret gör mössor med ett uppvik som gör att du kan justera dem efter bebisens huvud. De är mjuka, sköna och väldigt bra att ha med sig redan på BB.

Pyjamasar
Sist men inte minst är pyjamasen ett av de mest användbara plaggen till nyfödda bebisar. Polarn O. Pyret gör pyjamasar i ekologisk bomull med tryckknappar som gör det enkelt att byta blöja på natten. Dessutom har de extra mjuka sömmar för att vara så skonsamma som möjligt mot len bebishud.

Alla plagg från PO.P är designade för att enkelt kunna matchas med varandra! För kallare dagar finns det förutom bomullsplagg även plagg i ull för att hålla bebisen ordentligt varm under vintern. Du hittar hela sortimentet för bebisar genom att klicka här!

Missa inte! Med Baby Journeys exklusiva kod BJY457 får du just nu 20% rabatt på ett helt köp av kläder till familjens minsting hos Polarn O. Pyret 💜

Koden BJY457 gäller bebiskläder i strl 44-80. Gäller ej skor. Erbjudandet gäller dig som är eller blir medlem, i butik och online. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller PO.P Second Hand. Du måste vara inloggad för att ta del av erbjudandet. Läs mer och ta del av din exklusiva rabattkod här!

Funderar du på vad du ska packa i BB väskan? Klicka här för tips!

Du kanske även är intresserad av

 • Guide: Så tecknar du en gravidförsäkring

  Sponsrat av Länsförsäkringar Att teckna en gravidförsäkring är något alla gravida bör göra! Och gärna så tidigt som möjligt i graviditeten då den måste vara tecknad för att man ska ha rätt till ersättning om något oförutsägbart händer. Försäkringar kan…
 • Sexliv efter förlossningen

  Många gravida funderar på när det är okej att ha sex efter förlossningen. För en del sker det snabbt och för andra tar det längre tid. Att få barn är en stor omställning, och det är inte alls ovanligt att…
 • Träna efter förlossning: Bra övningar

  När du väljer att börja träna efter din förlossning avgör du helt själv. Återhämtning efter graviditet och förlossning är högst individuell. Nedan berättar vi om vad som kan vara bra att tänka på och vilka steg du ska ta i…
 • Vad är foglossning?

  Foglossning när du är gravid är något många drabbas av. När man pratar om foglossning inom vården benämner man det som bäckensmärta eller bäckenbottenrelaterad smärta. Så, hur känns foglossning? När du är gravid blir kroppens leder rörligare, det är för…
 • Bäckenbottenträning som gravid – Bra övningar

  Har du drabbats av foglossning (bäckensmärta) under din graviditet? Foglossning är vanligt men kan göra väldigt ont och hindra dig från att leva ett normalt liv. Det finns dock övningar och träning som kan underlätta för din foglossning under graviditeten…
 • Högt blodtryck = Hypertoni

  Som gravid finns det en risk att få högt blodtryck och organpåverkan, så kallad havandeskapsförgiftning eller preeklampsi. I den här artikeln går vi igenom och beskriver vad havandeskapsförgiftning är. Högt blodtryck (hypertoni) under graviditet förekommer i Sverige i ungefär åtta…

  Baby Journey är framtagen för att minska ensamheten under en graviditet och öka samhörigheten bland gravida kvinnor och partners.

  Villkor

  Ladda ned vår app här
  Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

  Copyright © Baby Journey